Dating Tales

Vriend van dochter zoekt relatie met schoonmoeder

vriend-van-dochter-zoekt-relatie-met-schoonmoeder

Vriend van dochter zoekt relatie met schoonmoeder in Utrecht

Ik ben een alleenstaande moeder van 1 dochter. Wij zijn recentelijk verhuisd van Nijmegen naar Utrecht en hier heeft mijn dochter een jongen leren kennen. Zij zijn al 3 maanden aan het daten. Ik ben er oke mee. Hij is een leuke en aardige jongen. Ik ben al enige tijd een alleenstaande moeder en sinds hij zo vaak langskomt helpt hij ook wel met klusjes hier en daar. Hij kwam gewoon wanneer hij zin had om te komen. Soms was mijn dochter dan niet thuis, maar dan bleef hij toch. Ik had toen nog niet door dat hij eigenlijk een oogje had op mij.

 

de-hints-werden-duidelijk

De hints werden duidelijk

Mijn dochter was met vakantie voor 3 dagen naar Turkije samen met haar vader. Haar vader en ik zijn gescheiden. Haar vriendje, Lukas, wist dit en toch kwam hij thuis bij mij. Ik vond het vreemd toen ik zag dat hij de eerste dag was gekomen toen ze al weg was. Ik vroeg hem waarom hij was gekomen en hij vond dat ik helemaal alleen was en best wel wat hulp kon gebruiken. Ik heb hem maar binnen gelaten, want vond het wel attent van hem. Hij deed gewoon alsof hij thuis was, zat lekkertjes op de bank, is naar mijn dochter haar kamer gegaan en is in slaap gevallen en kwam daarna weer bij mij om te kijken wat er werd gekookt. Ik stond tomaten te snijden toen hij mij van achter pakte en met zijn hoofd leunde op mijn schouder. Ik zag hem als mijn zoon, dus ik dacht dat hij wat aandacht wilde. Hij begon plotseling aan mijn haar te ruiken en maakte een raar geluid. Ik werd even stijf. Hij had het zo te zien wel door, want liet mij daarna los en is toen naar huis gegaan. Ik was helemaal bezweet en zo opgelucht toen hij thuis was. De volgende dag heeft hij mij een sms gestuurd als ik naar de ijswinkel wilde komen. Er is een heel populaire ijswinkel in Utrecht. Hij zei dat het dringend was en dat hij niemand anders kon contacten. Ik ben toen gegaan, want ik dacht natuurlijk dat er iets ergs aan de hand is. Daar aangekomen zie ik hem zitten. Ik ben bij hem gaan zitten en vroeg wat er gaande was. Hij bestelde 2 ijsjes, 1 voor hem en 1 voor mij en zei dat hij mij miste en graag op een date wilde met mij. Hij heeft deze date dus gedwongen als het ware. Alweer begon ik het warm te krijgen, want hoe kon ik nou op een date zijn in Utrecht met de vriend van mijn dochter!?

 

hulp-nodig

Hulp nodig!

Hij deed zo eng alle 3 dagen en zelfs toen zij terug was kwam hij elke keer zo dichtbij mij. Zijn laatste smsje was dat hij mij leuk vindt, leuker dan mijn dochter. Ik weet niet hoe ik dit aan mijn dochter moet vertellen. Deze jongen is niet goed. Ik wil graag tips hiervoor van wie dan ook.