Dating Tales

Donny en Sandra overvallen bank tijdens eerste date

donny-en-sandra-overvallen-bank-tijdens-eerste-date
Donny en Sandra overvallen bank tijdens eerste date

Ik zelf ben Sandra en ik ben zo enthousiast om mijn verhaal te delen. Natuurlijk ga ik niet te veel vertellen over mijzelf, want het is ook niet leuk als iedereen weet wie die dame is die de bank had overvallen. Ik was niet voor lang opgesloten, want ik had niet echt iets kunnen stelen. Mijn date en ik waren gewoon stomdronken toen het gebeurde. Wij waren beiden opgesloten voor 3 maanden. Wij zijn nu weer vrij en hebben onze date voortgezet en wonen nu al 2 maanden samen. Ik vond het gewoon spannend om mijn verhaal met jullie te delen.

 

donny-leren-kennen
Donny leren kennen

Ik heb Donny leren kennen via een dating website. Wij hebben toen met elkaar afgesproken bij een bar. Het was gezellig en we dronken echt veel. Hij was iemand bij wie ik mij goed voelde. Onze date was gewoon leuk. We hebben zelfs gedanst. Hij is een hele goede danser en weer heel goed met zoete praatjes te komen. Ik was zowiezo al verkocht bij hem. We waren stomdronken en liepen als 2 dronkaards op straat. We wouden langs de rivier gaan, maar gelukkig werkte mijn hersenen nog wel en zei ik tegen hem dat het beter is als we dat niet doen. We waren zo dronken dat we misschien wel konden verdrinken. Dat hebben we dus niet gedaan. Wij zijn wel naar het park gegaan met een fles alcohol natuurlijk. We maakten gekke grappen met elkaar. Plotseling kwam er een koppel in het park die met elkaar kibbelden over geld. De man gaf zijn geld zo te zien uit aan een andere vrouw. Dit bracht ons op het onderwerp ‘wat als wij rijk waren’. Dit bracht ons verder naar de gedachte hoe het zou zijn om een bank te beroven. Ik begon over dit onderwerp, maar nooit had ik gedacht dat we het beiden serieus zouden nemen.

 

bank-beroven
Missie: Bank beroven!

We besloten om naar de dichtbij zijnde bank te gaan dat schuin tegenover het park was. Het was nog open. We zaten te twijfelen of we de mensen zelf moesten beroven of de bank zelf. Wij hebben dat spelletje munt flippen gedaan en kwamen op het antwoord om de bank zelf te beroven. Wij hebben onze kleding over onze hoofd heen gedaan en onze handen in onze kleding. Met onze vingers deden wij alsof wij een pistool hebben. We renden de bank binnen en begonnen te schreeuwen. We maakten met onze mond geluiden alsof we aan het schieten waren. Het leukste was dat enkele mensen daadwerkelijk bang waren geworden. Zij dachten dat er echt rovers binnen waren gekomen. De bewakers zijn naar ons toe gerend en zij hadden een echte wapen bij zich. Ik was helemaal niet bang toen ik hun zag. Mijn date was bij mij en dat was meer dan genoeg voor mij. Ik voelde mij zelf onverslaanbaar. Ik rende op de bewaker af en werd in de boeien geslagen. Mijn date ook. Dat was een beroving uit dronkenheid. Ik heb wel mijn les geleerd en mijn date ook.