Dating Tales

De eerste date met Fiebeke in Overijssel

de-eerste-date-met-fiebeke-in-overijssel
De eerste date met Fiebeke in Overijssel

Ik ben verliefd! Ja super verlieft ook nog. Via mijn vrienden kring ben ik in contact gebracht met een dame genaamd Fiebeke. Ik ben 24 jaar, maar het is me nooit goed gelukt om een dame naar me hart het hof te maken. Het waren allemaal vriendinnetjes waarmee ik heel kort een relatie had. Ik word natuurlijk niet jonger, dus ik wil ook dol graag een gezin. Ik ben niet hopeloos op een zoektocht naar een vriendin, maar als ik een dame naar mijn hart ontmoet zal ik het erg fijn vinden. Mijn vrienden kring bestaat uit 4 goede vrienden, waaronder 2 dames en 2 heren. We gaan vaak met samen stappen. De vier anderen vormen samen twee koppels die dol gelukkig met elkaar zijn. Één van de koppels vroeg als ik interesse in een date had. Ze hadden een goede vriendin waarmee ze vaak optrekken die ook single is. Ik moest er even om lachen, maar aangezien ik vrijgezel ben en het voorstel komt van twee mensen die dicht bij mijn hart zijn, wil ik dit avonduurtje wel aangrijpen.

 

het-contact-met-fiebeke
Het contact met Fiebeke

Ze gaven me de contact gegevens van Fiebeke. Ze garandeerde me dat zij ook hiervan op de hoogte was. Ze vond het zelf ook spannend wisten ze me te vertellen. Ik liet er nog een paar dagen over gaan, tot dat ik de moed bij elkaar raapte om haar te contacten. Ze reageerde heel snel via de chat We spraken over ons zelf en wat we allemaal in het dagelijks leven doen. Na twee weken ervoer ik dat ik niet goed genoeg kon slapen als ik Fiebeke niet eerst gechat had of zij mij. Na drie weken spraken we af om elkaar te ontmoeten. We hunkerden om elkaar te zien. Vreemd was dit gevoel voor mij, omdat ik haar niet eens ken en nooit eerder gezien heb, maar het contact met haar gaf me een goed gevoel. Ik informeerde ook mijn kennissen over het contact met Fiebeke. Ze waren blij dat ze van beide kanten positieve geluiden hoorden.

 

op-date-met-fiebeke-in-overijssel
Op date met Fiebeke in Overijssel

Na lange gesprekken met Fiebeke gevoerd te hebben brak de dag waarop we elkaar zouden ontmoeten aan. Fiebeke woont zelf in Overijssel. Ik woon wat verder vandaan, maar om haar de moeite te besparen spraken we de date in Overijssel af. Ik was ruim op tijd aanwezig. Ze zou een rode jurk aan doen, dus keek ik steeds uit naar een dame in een rode jurk. Ik zag haar aanlopen. Wat was ze mooi….ze had een behoorlijke haar dos met krullend zwart haar. Ze was niet lang en ook niet te kort. Ze was niet dik en ook niet te dun. Ze was een vrouw naar m’n droom. Ik liep haar tegemoet. We gaven elkaar een handdruk en daarna een bescheiden omhelzing. De avond verliep naar wens. We spraken over alles en nog wat. Ik stelde voor om haar thuis te zetten. De gesprekken gingen via de chat verder. Na evaluatie van elkaar besloten we een relatie aan te gaan die nog steeds prettig aanvoelt.